Tuesday, April 5, 2016Kemarin, 4 April..
Pihak IKIM ada hubungi saya.. mulanya agak terkejut juga.. ingatkan saya ada buat salah ke ape.. hehe.. rupanya mereka mahu berbincang mengenai tawaran kisah novel Perang Badar dijadikan skrip drama radio IKIM yang akan disiarkan pada Bulan Ramadhan nanti.. tentulah saya tidak menolak tawaran itu.. walaupun sedar ianya amat mencabar.. maklum sajalah Perang Badar ada watak Nabi Muhammad SAW dan para sahabat.. apabila dijadikan skrip drama radio.. tentu ada dialog-dialog.. kerana yang menawarkan itu Radio IKIM .. maka saya setuju kerana mereka juga ada pakar-pakar rujuk.. bagi saya ia merupakan satu penghormatan dan cabaran terhadap seorang penulis novel sejarah insya Allah..

6 comments:

Nur Sakinah said...
This comment has been removed by the author.
Nur Sakinah said...

Tahniah!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

mohd hafizuddin said...

admin, boleh tgk cover novel bejat (1996)

aqila khayran said...

Assalamualaikum pak latip, buku khalid memburu syahid masih available ke.?

عبده العمراوى said...
شركة رش مبيدات بالجبيل
شركة مكافحة الفئران بالجبيل